360 graden panorama foto’s: voor de intense beleving.

Zoek je 360 graden foto’s? Er zijn diverse mogelijkheden. De foto’s die wij maken kunnen op website’s geplaatst worden. 360 graden foto’s zijn ook met de VR bril te bekijken. Virtual reality zorgt voor een intense beleving van de foto. Je kunt als het ware in de foto “om je heen kijken”. Enkele voorbeelden staan hier onder. Er zijn verschillende kwaliteiten in 360 graden panorama foto’s. De eerste foto’s, van het Limos terrein, heb ik in hoge resolutie gemaakt. Het bestand heb ik voor deze website verkleind, maar de bestanden zijn in werkelijkheid 30.000 px breed! De onderste beelden heb ik met de Ricoh Theta gemaakt. Echt een handige camera, snel en redelijk van kwaliteit. Klik maar eens op de foto’s op deze pagina. Vanaf EUR 95,00 leveren wij al een complete panoramafoto. Wil je meer weten over hoe wij dit aanpakken? Bel of mail ons!

Enkele voorbeelden 360 graden panorama foto’s:

Een 360 graden panorama foto van het Limospark in Nijmegen. Als je op de foto klikt opent zich het panorama. Deze panoramafoto bestaat uit losse foto’s die ik samenvoeg tot een geheel. Het voordeel is dat het resultaat scherp en duidelijk is.

“Hans is een enthousiaste professional die staat voor zijn vak. Ik ben heel tevreden over onze samenwerking en de kwaliteit die Hans levert. Bovendien neemt Hans geen genoegen met één opdracht, hij levert altijd meer dan je verwacht.”

Nick JanssenCoördinator Marketing & IT bij N.E.C. Nijmegen
“Wij zijn echt super tevreden. Het resultaat van een ontspannen fotograaf zijn leuke en spontane foto’s, en dat is natuurlijk perfect voor ons bedrijf. Heel erg bedankt!”
Laura VerripsSint Anna Advies

“Hans is een gedreven vakman die meer doet dat alleen het maken van een foto. Advies en een persoonlijke touch maken het prettig samenwerken!”

Bas van RossumHead of Sponsoring at AFC Ajax
“Hans Hebbink is een prachtig voorbeeld hoe school en maatschappij zich verbinden. Hans maakt kinderen enthousiast voor fotografie door ze veel te laten ervaren en doen. Op een vrolijke, empathische en leergierige manier.”
Stephan HaukesSectordirecteur vmbo Nijmegen/Groesbeek

“Hans is een enthousiaste en prettige fotograaf om mee te werken. Hij zorgt er steeds weer voor dat zijn foto’s 100% voldoen aan de briefing en dat er volop keuze is uit geschikt materiaal. Voor mijn opdrachten moest hij veel op pad door heel Nederland. Dat wist hij altijd slim en snel in te plannen. Hans houdt je als opdrachtgever goed op de hoogte en haalt alles uit de kast om kwalitatieve foto’s te maken.”

Christa RooijakkersSenior Communications Advisor at Midden-Limburg Actueel

“Wij hebben samen met Hans Hebbink de algemene brochure van Smit Draad uitgewerkt. Hierna hebben wij samen met hem onze huidige website opgezet, in de stijl van de brochure.
De samenwerking was goed en wij zijn tevreden over het resultaat. Wij krijgen regelmatig positieve reacties met name op onze website, die overzichtelijk en informatief zou zijn.”

Wim de VriesManaging Director at Smit Draad

“Topper!”

Jacqueline VermeerEvent Manager N.E.C. Nijmegen

“Hans geeft fotografie-les bij ons op school. Hij geeft leerlingen uit de onderbouw van het VMBO les in het maken van selfie’s, portretten en actiefoto’s. Kernwoorden in zijn werk bij ons zijn: Loyaal, meedenken, creatief, energiek en vakkundig!”

Gijs van HoutKernteamcoördinator MMvmbo bij Montessori College Nijmegen