Over Hans Hebbink, de beste fotograaf van Nijmegen? 😉

Het zijn vaak de uitdagingen, de “moeilijke” opdrachten, die Hans motiveren.

Het fascineert Hans Hebbink, fotograaf uit Nijmegen, om processen vast te leggen. Daarnaast houdt Hans van mensen, dus met mensen werken vindt hij ook geweldig.
Vanaf jonge leeftijd wilde Hans al mensen helpen. En de fotografie trok hem ook. Door een eigen bedrijf in de fotografie te starten kon hij dit combineren. En dan nu de vraag: “Is Hans de beste fotograaf van Nijmegen?” Zelf zal hij dit natuurlijk nooit zeggen. En met zoveel fotografen, alleen al in Nijmegen, is dit ook zeker niet het geval!
Maar… misschien zoek jij wel een enthousiaste en gedreven fotograaf, die goed luistert naar wat jij bedoelt. Iemand die ook budgetten respecteert. Die afspraken nakomt. Iemand waar je op kunt bouwen.

Ieder jaar is er wel weer iets nieuws in de fotografie en video, het staat niet stil.
Voor Hans is de vernieuwing ook weer bezig, sinds een aantal jaar geeft hij les aan jongeren, op diverse scholen. Ook kun je bij Hans een fotocursus volgen, voor beginner tot gevorderde. In een groep of individueel.

Wil je precies weten hoe Hans Hebbink te werk gaat? Stuur een mail, of nog sneller, bel hem op 06-51182587

Prijzen

Vraag altijd een persoonlijke prijsopgave, of offerte.

Elke aanvraag is uniek. Omdat elke fotoshoot, elk video project en sowieso elk project anders is, geven wij altijd een op maat gemaakte offerte. Het maken van een offerte duurt niet lang, we kunnen de prijsopgave vaak binnen een uur al geven.

Wil je een snel antwoord op je vraag over een prijsopgave, geef dan in je aanvraag een zo duidelijk mogelijke omschrijving van je opdracht. Ga je een foto opnieuw gebruiken die wij hebben gemaakt? Kijk dan eens bij de tarievenlijst van Stichting Foto Anoniem. Dit geeft een goede richtlijn waar je rekening mee kunt houden. Tip: neem eerst contact op met de fotograaf, gebruik niet zomaar een foto opnieuw.

Hans Hebbink

Hans Hebbink