Opdrachtgever: Struyk Verwo Infra. Deze video maakten wij met als doel opdrachtgevers van Struyk Verwo Infra een sfeerbeeld te tonen van nieuwe bestrating.

Sfeer video bestratings projecten.

Vraag jij je ook zelden af hoe het kan dat de grond waarop je loopt is zoals het is?

Vaak bepaalt de gemeente waar jij woont welke bestrating er in de openbare ruimte ligt. Maar gemeenten kunnen kiezen uit vele soorten bestrating…hoe kan zij dan referenties zien? Nieuwe bestratings projecten kun je als foto, en ook als video laten zien. Op website’s en tijdens vakbeurzen draaien door ons gemaakte video’s. Een voordeel is dat opdrachtgevers zoals gemeenten binnen korte tijd een indruk krijgen van de sfeer die is ontstaan. Eigenlijk geeft deze sfeer-video precies aan wat er gebeurt als je door een nieuw project loopt dat nieuwe bestrating heeft gekregen. Natuurlijk wordt tijdens een vakbeurs uitleg gegeven door opgeleide vakmensen, maar als er tijdens deze uitleg een mooie video wordt vertoond, helpt dit zeker.

Wil je ook een sfeer video van een aantal projecten? Wij delen alles slim en kosten efficiënt in. Je mag mee tijdens de opnames, dat heeft deze opdrachtgever ook gedaan. Mooiste compliment was na afloop wel dat ze het resultaat boven verwachting vonden!