Webshop

Hier kun je informatie vragen, of direct een opdracht plaatsen. Dus wil je een (bedrijfs) fotoshoot bestellen, dan kan dat hier.

Profiel foto laten maken

Je kunt een afspraak maken, dan heeft de fotograaf tijd voor je. De prijs is dan 79 Euro.

De bedragen voor de profiel fotoshoot zijn inclusief BTW voor particulieren, excl. BTW als je BTW plichtig bent.

Onze fotostudio Picture Productions is gevestigd aan de Postweg 47 A in Nijmegen.

“Werk Aan de Muur”, onze online Galerie

Werk aan de Muur is onze online galerie, waar je direct foto’s kunt bestellen. Natuurlijk maken wij ook wel eens vrij werk. Deze foto’s kun je nu bestellen, de foto’s worden gewoon thuisbezorgd.

Gemaakte Foto’s van een fotoshoot bestellen

Hieronder kun je eerder gemaakte foto’s bekijken, en ook bestellen. Als download of als afdruk.
Als je een foto bestelt, kun je direct online betalen. De webshop voorwaarden zie je hier.

Let op: zoek je foto’s  van de Karel de Grote College Nijmegen diploma/getuigschriften uitreiking 2021 ?
Deze komen vanaf 14 juli op deze pagina, je ziet dan een mapje per klas/groep. Je hebt als het goed is een wachtwoord gekregen die je invult wanneer je op het juiste mapje klikt. Alle mapjes komen vanzelf ergens op deze pagina te staan, meestal de dag na de uitreiking! Let op, deze foto’s blijven maar enkele weken online, dus wacht niet te lang!!

Als je via je telefoonscherm kijkt, draai dit dan even voor beter resultaat. Je ziet de foto’s klein op je scherm. Dat is met opzet zo gedaan, om misbruik te voorkomen. Als je de foto illegaal van het scherm haalt, maak je misbruik van het auteursrecht van de fotograaf. Als je een foto van mijn website illegaal downloadt kan ik je juridisch vervolgen, doe dit dus niet, want de kosten die je dan mogelijk moet betalen zijn enorm. Let op: je mag dus ook niet van mijn werk een foto maken met je telefoon, en die foto dan gebruiken. Er is ook een bureau die dit voor mij controleert, doe het dus niet. En het levert mij dan natuurlijk ook helemaal niks op. (Sorry voor de langdradige uitleg!)
Bestel je een foto, dan is hij wel groot en scherp, en zonder watermerk er doorheen. Als je niet mag of kunt bestellen, je kunt geen online betaling doen of je hebt een andere vraag, mail ons dan gerust! Dan komt er een oplossing.

Klik op de map van je keuze. Als er een wachtwoord wordt gevraagd heb je dit als het goed is al in je bezit. De mappen waar een wachtwoord wordt gevraagd zijn privé. Weet je het wachtwoord niet meer, mail ons dan even, we sturen het dan, tijdens kantoor uren, als je er recht op hebt.

Alle foto’s zijn gemaakt door Hans Hebbink, Picture Productions. Copyright fotograaf Hans Hebbink, Picture Productions Nijmegen.

No Use Without Permission.

Heb je vragen? Neem contact op via tel 024 322 15 18 of 06-51182587 of via info@pictureproductions.nl