Webshop

Hier kun je informatie vragen, of direct een opdracht plaatsen. Dus wil je een (bedrijfs) fotoshoot bestellen, dan kan dat hier.

Profiel foto laten maken

Je kunt een afspraak maken, dan heeft de fotograaf tijd voor je. De prijs is dan 79 Euro.

De bedragen voor de profiel fotoshoot zijn inclusief BTW voor particulieren, excl. BTW als je BTW plichtig bent.

Onze fotostudio Picture Productions is gevestigd aan de Postweg 47 A in Nijmegen.

“Werk Aan de Muur”, onze online Galerie

Werk aan de Muur is onze online galerie, waar je direct foto’s kunt bestellen. Natuurlijk maken wij ook wel eens vrij werk. Deze foto’s kun je nu bestellen, de foto’s worden gewoon thuisbezorgd.

Gemaakte Foto’s van een fotoshoot bestellen

Hieronder kun je eerder gemaakte foto’s bekijken en ook bestellen. Als download of als afdruk. Als je een foto bestelt, kun je direct online betalen. De webshop voorwaarden zie je hier. Let op: zoek je foto’s die ik tijdens de Culturele Avond heb gemaakt? Die staan dus niet meer op deze website. Mail me even als je daarvan een foto zou willen bestellen.

Let op: Als je via je telefoonscherm kijkt, draai dit dan even voor beter resultaat. Je ziet de foto’s klein op je scherm. Dat is bewust zo gedaan. Als je de foto illegaal van het scherm haalt, maak je misbruik van het auteursrecht van de fotograaf. Als je een foto van mijn website illegaal downloadt kan ik je juridisch vervolgen, doe dit dus niet, want de kosten die je dan mogelijk moet betalen zijn enorm. Let op: je mag dus ook niet van mijn werk een foto maken met je telefoon, en die foto dan gebruiken. Er is een bureau die dit voor mij controleert, doe het dus niet.
Bestel je een foto, dan is hij wel groot en scherp, en zonder watermerk er doorheen. Als je niet mag of kunt bestellen, je kunt geen online betaling doen of je hebt een andere vraag, mail ons dan even.

Klik op de map van je keuze. Als er een wachtwoord wordt gevraagd heb je dit als het goed is al in je bezit. De mappen waar een wachtwoord wordt gevraagd zijn privé. Weet je het wachtwoord niet meer, mail ons dan even, we sturen het dan, als je er recht op hebt.

Alle foto’s zijn gemaakt door Hans Hebbink, Picture Productions. Copyright fotograaf Hans Hebbink, Picture Productions Nijmegen.

No Use Without Permission.

Heb je vragen? Neem contact op via tel 024 322 15 18 of 06-51182587 of via info@pictureproductions.nl