Corona en onze fotografie.

Hoe gaan wij als fotostudio om met corona?

Sinds enkele weken is onze bedrijfsvoering aangepast door de uitbraak van het coronavirus COVID-19. Natuurlijk zorgen wij voor gepaste afstand, en ook qua hygiëne zijn we extra scherp.  Digitaal blijven we sowieso bereikbaar, maar ook telefonisch overleg blijft mogelijk. Afzeggen van een eerder gemaakte afspraak is nooit een probleem, maar op dit moment hebben we er zeker alle begrip voor als je het even uitstelt.

Als bedrijf hebben wij diverse specialisaties. En wij blijven daar ook mee doorgaan. Echter, voor vele mensen is het nu niet zo praktisch om bijvoorbeeld een mooi portret te laten maken of een family shoot in te plannen.

We hebben wel alvast een leuke actie, voor als je wel een fotoshoot wilt laten maken, of je hebt een andere opdracht voor ons, maar je weet nog niet wanneer. Je kunt ons dan een mail sturen, en aangeven wat je wensen zijn. Je kunt dit ook aangeven op de contactpagina, of bellen. Je krijgt dan snel antwoord!

Oja, dit geldt ook voor mensen die juist nu tijd hebben om hun camera eens beter te leren kennen, maar niet weten waar te beginnen. Een verkorte foto cursus kan al verhelderend zijn.

Hans-Hebbink-Nijmegen-Waalbrug