Fotocursus

Zoek je tips over hoe beter te fotograferen?

Elke fotocursus is uniek, omdat altijd eerst vraag is: wat heb je nodig?
Misschien ben je een beginner in de fotografie, of maak je al jaren foto’s en zou je eens feed-back op je fotografie willen krijgen?
Beide kan ik je aanbieden. Ik blijf altijd luisteren naar de cursisten, het is altijd maatwerk. Dus je vindt bij mij geen complete fotocursus online. Ik werk op dit moment met individuele cursisten, groepen, jongeren, beginners en gevorderden.
Juist omdat iedereen die een fotocursus zoekt een uniek eigen startpunt heeft, ga ik daarmee beginnen. En dan maak ik een cursus op maat voor je.

nijmegen-waalkade

1 Gratis les!

Tijdelijke actie fotocursus.

In deze corona tijd is het (zeker voor groepen) niet altijd mogelijk om bij elkaar te komen. Dus daarom werk ik ook met videobellen. Natuurlijk is dit niet voor altijd, maar zo kunnen de cursisten wel verder, en bespreken we het werk toch samen in de groep. Hiervoor zijn technische oplossingen, en dat werkt prima.
Zou je ook eens een fotocursus willen proberen, dan is er nu een (tijdelijke) aanbieding: 1e gratis. De gratis 1e les van 60 minuten is geldig tot 30 juni 2020. Als je dit wilt noem mij dan de code CF202006. Let op: vol=vol, dus bel of mail eerst voor de beschikbaarheid.
Over de kosten na de 1e les geef ik je graag informatie. Daarbij kijk ik naar de persoon die de cursus wil gaan doen. Het tarief van de cursus bepaalt niet altijd de kwaliteit van die cursus. Dus voor jouw kosten en verdere informatie kun je me een mail sturen, met je vraag, of even bellen op 024-3221518.