School leerlingen

Voor het Montessori College heb ik school leerlingen gefotografeerd. Natuurlijk weten zij dat ik als fotograaf aanwezig ben, toch probeer ik de leerling niet geposeerd op de foto te zetten.

Deze foto’s worden gebruikt als illustratie bij de informatie en schoolgidsen voor nieuwe leerlingen. Mogelijke publicaties: schoolgids, website, prezi presentatie tijdens school informatie markt, etc.

Er is toestemming verleend voor gebruik van deze foto’s op deze website. Het is wel auteursrechtelijk beschermd materiaal, dus niet toegestaan voor gebruik elders.

Ook voor het Karel de Grote College Nijmegen maak ik al jaren de foto’s.
De KGC Nijmegen schoolgids 2019-2020 kun je hier bekijken, met de door mij gemaakte foto’s. De meest recente schoolgids van het KGC College vind je hier, met ook weer foto’s door mij gemaakt.
De getuigschrift-diploma uitreikingen zijn in 2021 ook door mij gefotografeerd. Door de corona maatregelen kunnen ouders niet door de ruimte lopen waar de uitreikingen plaatsvinden. Daarom heeft de schoolleiding mij gevraagd om deze uitreikingen te fotograferen. De foto’s staan heel snel na dit event op mijn webshop pagina, waar ze te downloaden zijn. Iedere betrokkene krijgt een wachtwoord. Er zijn 7 verschillende uitreik momenten, dus een enorme klus, waarbij ik probeer om de sfeer goed in beeld te brengen.