Profielfoto maken

Heb je een (nieuwe) profielfoto nodig? lk leg je uit hoe je dit aanpakt

Je Linked In account aanmaken is zo gedaan. Maar welke profielfoto ga je gebruiken? Je kunt dan een recente pasfoto uploaden. Maar het staat natuurlijk een stuk beter als je een profielfoto hebt met een mooie, vriendelijke blik, en zakelijke uitstraling. Een profielfoto die bovendien actueel is.

Als je een geen geschikte profielfoto hebt kun je die natuurlijk laten maken. Hoe handig zou het zijn als je gewoon zonder afspraak bij een fotostudio terecht kunt? Een professionele fotostudio waar je snel en vakkundig een profielfoto kunt laten maken? Bij Hans Hebbink kan dit!

Wij bieden tijdelijk op maandagmorgen, tussen 09.00 en 10.30 uur een inloopmogelijkheid voor het maken van profielfoto’s. Je kunt dan een professionele profielfoto laten maken vanaf 29 Euro! Je krijgt altijd snel 4 verschillende profielfoto’s.. Behalve de inloop ochtend kun je ook een persoonlijke afspraak maken. Klik hier voor mogelijkheden en prijzen.

Een profielfoto met speciale wensen?

Je kunt een standaard profielfoto laten maken. Deze zal zeker in 90 procent van de gevallen goed zijn. Je kunt ook voor extra mogelijkheden kiezen bij de fotoshoot. Je begrijpt dat dit extra tijd in beslag neemt, en daarom kun je dan beter apart een afspraak maken. De inloopochtend voor profielfoto op maandag is echt bedoeld voor de professionele, maar wel minder uitgebreide fotoshoot.

Wat je eigen voorkeur ook heeft, een minder of juist meer uitgebreide fotoshoot, je kunt altijd met ons overleggen wat voor jouw situatie de beste keuze is.

Bereikbaarheid fotostudio

Mijn fotostudio Picture Productions is goed bereikbaar, aan de Postweg 47A in Nijmegen. Je kunt gratis parkeren. Mijn fotostudio is op de begane grond. Het is net buiten het centrum van Nijmegen, gemakkelijk bereikbaar met auto, fiets, openbaar vervoer.

Privacy

We respecteren je privacy, en zullen je profielfoto niet zomaar op onze website publiceren. De voorbeeld profielfoto’s die je op deze pagina ziet zijn ook nog extra bewerkt met een watermerk. Je leest hier een artikel over ons privacybeleid.

profielfoto-voorbeeld-nijmegen