Uitgaven met foto’s gemaakt door Picture Productions

Vaak krijg ik de vraag waar alle gemaakte foto’s door Picture Productions zijn gepubliceerd. Mensen vragen: Maak je foto’s voor de krant? Maak je foto’s voor website’s? Of maak je foto’s voor aan de muur? Het antwoord is best lastig! 

Stel dat een bedrijf een nieuw produkt heeft om te verkopen. Dan is er vaak een foto nodig van dat produkt, en die foto komt op de website, eventueel in een folder, en zelfs misschien in de krant.

Als een architect een project wil laten zien waar hij of zij trots op is, komt een mooie foto in ieder geval op een website, maar ook wel groot aan de muur in het kantoor van de architect.

Een bedrijf dat bakstenen, of beton maakt en verkoopt, wil vaak mooie foto’s van gerealiseerde projecten laten zien. Behalve op website’s komen de projectfoto’s in een mooi ontworpen brochure, zodat verkoop adviseurs de brochures kunnen bespreken met potentiële klanten zoals gemeenten, projectontwikkelaars en grote bouwbedrijven.

Portretten gemaakt door Picture Productions komen vaak op Linked In, Facebook of andere sociale media. Ook komen portretten van bedrijfs medewerkers vaak op website’s en ook wel in folders of brochures.

Ik plaats hier een aantal links naar online pagina’s, waar onze foto’s digitaal zijn geplaatst. Dit kunnen ook brochures of folders zijn, als digitaal bestand. Als het goed is geeft dit een beetje aan dat onze foto’s zeer gevarieerd zijn, en ook best vaak worden gebruikt! 😉

Client: Right Hand Robotics article in Business Insider.

Client: Stulz, Partner voor klimaatbeheersing in de Benelux.

Fotografie bedrijfs website Stulz: klik hier.

Brochure Stulz 2022

Client: Betonproducent Struyk Verwo Infra – marktleider en ook uw partner voor aantrekkelijke, veilige, toegankelijke, duurzame buitenruimtes.

Nieuwe brochure Struyk Verwo Infra

Magazine Struyk Verwo Infra

Client: RDM Architecten
Samen met een team toegewijde professionals werkt Jan-Bart van der Meer van RDM architecten aan uiteenlopende projecten die een wezenlijke bijdrage leveren aan de omgeving.

Client: Wavin
Wavin levert wereldwijd innovatieve oplossingen voor bouw en infrastructuur.

Wavin project Den Haag

Wavin project Garderen

Wavin project Oldenzaal

Client: Vandersanden – meer dan een gevestigde waarde in het produceren van robuuste bakstenen.

Vandersanden tuinbestratingsprojecten

Vandersanden inspiratie openbare ruimte straatbaksteen